A-Aidat Oy

Portit

Liukuportti

A-Aidat Oy valmistaa liukuportteja alumiinista. Portin alaosassa on profiili, jonka sisällä liukupyörästöt pyörivät suojassa lumelta ja jäältä. Liukupyörästöt on kiinnitetty yhtenäiseen teräspalkkiin. Rakenne takaa toimintavarmuuden huonoissakin olosuhteissa. Portin kehys on 80 x 127 mm:n profiilia. Portin jäykkyys on varmistettu diakonaalituin. Täytteenä on verkko tai säle.

Vakiokorkeudet aitakorkeuksien mukaisesti, leveydet aina 10 m:iin asti. Erikoismittaisia portteja valmistetaan tilauksesta. Portit voidaan helposti koneistaa. Ohjaustapa valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan, esim. radiolähetin, kännykkäavaus tai suoraan kulunvalvonnan ohjaama.

liukuportti

Lehtiportit ja käyntiportit

Saranaportteja valmistetaan alumiinista ja teräksestä, verkko- tai säletäytteisenä aitatyypin mukaan. Porteissa on säätösaranat. Vakioleveydet 1...8m.

lehtiportti

Pyöröportit

Pyöröportteja valmistetaan kiinteään ja väliaikaiseen asennukseen, kuten rakennustyömaille. Ne valmistetaan teräksestä ja sinkitään kestämään sääoloja. Portit liittyvät hyvin osaksi kulunvalvontaa. Niitä voidaan ohjata kulunvalvonnan kautta etäohjauksella, koodilukolla, kulkutägeillä, kännyköillä tai painikkeilla.

pyöröportti

Kysy meiltä tarjousta pyöröportin vuokrauksesta.