Temporary & mobile fences
Työmaa-aidatTyömaa-aidatTyömaa-aidat

Työmaa-aidat

Kun on tarve suojata tai rajata jotakin aluetta väliaikaisesti, ovat työmaa-aidat silloin hyvä vaihtoehto.
Esimerkiksi rakennustyömailla ja ulkoilmatapahtumissa käytettävät työmaa-aidat ovat helposti ja nopeasti asennettavia.
Niiden avulla on mahdollista estää tai ohjata ihmisten kulkureittejä ihan pienistä kohteista useiden satojen metrien mittaisiin kohteisiin. Meidän kauttamme on saatavilla myös kolmea erilaista kuljetustelinettä työmaa-aidoille, jotka nopeuttavat ja helpottavat suuresti työmaa-aitojen asentamista.

Pyydä tarjous

Aitaelementtien verkon silmäkoko

Työmaa-aitaelementit on valmistettu sinkitystä teräksestä. Aitaelementtiä ympäröivien kehysputkien halkaisija on 38 mm ja langanvahvuus 3,3mm. Yleisin silmäkoko on 100x300 mm, mutta myös tiheää silmäkokoa 30x160 löytyy. Työmaa-aidat kestävät hyvin vaihtuvia sääolosuhteita ja aitaelementtejä on myös helppo käsitellä.

Aitaelementtien kiinnikkeet ja jalustat

Aitaelementit pystytetään joko betonisten tai muovisten jalustojen avulla. Yläosasta aitaelementit kiinnitetään toisiinsa erillisillä kiinnikelevyillä, joita myös perhoseksi kutsutaan. Huomioithan tilatessasi, että jalustoja tarvitaan 1 kpl enemmän kuin aitaelementtejä.

Kuljetusteline COMBI

Työmaa-aitojen asentamisen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi on tarjolla erilaisia kuljetustelineitä.  COMBI kuljetustelineeseen mahtuu 30 työmaa-aitaelementtiä ja alaosassa on tilaa myös 30 betonijalustoille sekä perhoskiinnikkeille. Trukkipiikeille sovitteet on telineen päädyssä.

Kuljetusteline ECOLINE

ECOLINE-kuljetustelineeseen mahtuu 25 työmaa-aitaelementtiä kerrallaan. Trukkipiikille sovitteet on telineen keskellä. 

Kuljetustelinepari

Jalkamallin kuljetustelineeseen mahtuu 28 kpl työmaa-aitaelementtejä.