Welded mesh
Kone iskee kipinöitä kun hitsaa teräslangasta verkkoaTeräslangasta hitsattua verkkoa sinisellä taustalla.Teräslankaa kelallaHitsatut verkot ja langatTeräslangasta hitsattua verkkoa rullalla

Hitsatut verkot ja langat

Valmistamme ja varastoimme hitsattua verkkoa sekä rullana että levyarkkeina. Hitsattuja verkkoja käytetään muun muassa rappausverkkoina, suojaverkkoina, väliseinissä sekä erilaisissa julkisivuissa. Hitsatut verkot valmistamme sinkitystä ja pinnoittamattomasta teräslangasta sekä ruostumattomasta teräksestä. Käytetyt lankavahvuudet ovat välillä 1,6 - 6,0mm. Vaakalankojen väli on 25mm, 30mm ja 40mm kerrannaisina ja poikkilankojen väli minimissään 12,5mm.

Hitsattu verkko

Hitsattuja verkkoja käytetään monipuolisesti teollisuudessa ja rakentamisessa. Hitsattua verkkoa pystyy muotoilemaa ja leikkaamaan helposti joko kulmahiemakoneella tai sivuleikkureilla. Ole rohkeasti yhteydessä, niin selvitetään voimmeko täyttää verkkotarpeesi.

Pyydä tarjous

Langat

Maahantuomme ja myymme teräslangat mustana, sinkittynä tai PVC-pinnoitettuna sekä alumiini ja ruostumattomat teräslangat. Kysy lankoja myös oikaistuna määrämittaan.

Lisäksi valikoimistamme löytyy HT piikkilanka 2x2,00mm 200m keloissa. Meiltä saa myös erityyppisiä langankiristimä sekä erilaisia työkaluja aidan asennukseen liittyen.

Pyydä tarjous

Myytävät langat

Myymme varastossa olevia lankoja oheisen taulukon mukaisesti.

Konesuojaverkko

Konesuojaverkko on helppo tapa suojata jokin tietty tila tai jonkin koneen ympäristö turvallisuuden vuoksi sisä- tai ulkotiloissa. Verkkoelementit on valmistettu jälkikäteen kuumasinkitystä 3mm langasta ja verkon silmäkoko on 20x100mm. Valmistamamme konesuojaverkot on pokattu tukevaksi, eli pokkaus on vahvistamassa suojaverkon ylä- ja alareunassa sekä lisäksi myös keskellä. Kysy lisää helposti asennettavista konesuojaverkoistamme.