Chain-link fences
PanssariverkkoaidatPanssariverkkoaidatPanssariverkkoaidatPanssariverkkoaidatPanssariverkkoaidatPanssariverkkoaidat

Panssariverkkoaidat

Panssariverkkoaita on erinomainen vaihtoehto silloin kun halutaan pitkäikäinen, kustannustehokas ja monenlaiseen maastoon sopiva aita suojaamaan tai rajaamaan jotain tiettyä aluetta. Panssariverkkoaitaa käytetäänkin paljon suojaamaan muun muassa teollisuusyrityksien kiinteistöjä, parkkialueita, varastohalleja liikuntapaikkoja, kierrätysasemia, kallioleikkauksia, voimalaitoksia ja muuntamokenttiä.

Panssariverkkoaita kestää hyvin sääolosuhteita, mutta aita tulisi tarkastaa vähintääkin keväisin lumien sulamisen jälkeen, jotta selviää onko talvenaikana aiheutunut aidalle vauriota lumitöissä.

Pyydä tarjous

Laadukasta panssariverkkoaitaa

Panssariverkkoaitamme ovat markkinoiden korkealaatuisimpia, sillä valmistamme ne itse yli 30 vuoden kokemuksella. Käytämme verkoissamme ainoastaan korkealaatuisia lankoja, joiden sinkkipitoisuus ja murtolujuus täyttävät EN 10204-3,1 standardin vaatimukset. Kutomakoneellamme on mahdollista valmistaa verkkoja sinkitystä, PVC-pinnoitteisesta teräslangasta, alumiinilangasta sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta langasta.

Aitaverkon materiaalit

Alumiininen verkko: verkkolangan vahvuus 3mm ja reunalangan vahvuus 5mm

Sinkitty verkko: verkkolangan vahvuus 2,5 ja 3 mm. Reunalangan vahvuus 4 mm

PVC-pinnoitettu teräsverkko: sisälangan vahvuus 2-3mm, pinnoitteen vahvuus 0,25-0,5mm pinnoitustavasta riippuen

Panssariverkon mitat

Verkon vakiosilmäkoot ovat 50mm, 40mm, 45mm, mutta tarvittaessa pystymme tekemään verkkoa myös esim. 25, 30 ja 60 mm silmäkoolla. Panssariverkkoaidan vakiokorkeudet ovat 1000mm, 1250mm, 1500mm, 1750mm, 2000mm, 2250mm, 2500mm, 3000mm. Aitaverkon maksimi korkeus on 4000mm Yleensä verkkorullassa on 25m aitaverkkoa.

Verkkoaidan asennus

Yleisin tapa kiinnittää aidan tolpat maahan on valaa ne betonilla maavaraisesti. Aidan asennus onnistuu myös kalliolle. Panssariverkkoaita kiinnitetään aidan tolppiin ruuveilla ja verkonkiinnikelevyillä ja reunalankoihin sinkilöiden avulla. Siten verkko saadaan kiristetettyä niin, että aidasta tulee jäykkä, tukeva ja luja.

Aidan tolpat

Panssariverkon asennuksessa käytämme vakiona omaa 60x60 mm alumiiniprofiilitolppaa tai sinkittyä terästolppaa 60/2 mm. Alumiinitolpan profiili on A-Aidat Oy:n kehittelemä ja siinä on onnistuttu maksimoimaan I-palkin lujuus ja suljetun profiilin kiertojäykkyys. Aidan pylväät asennetaan kohteeseen yleensä 3 metrin välein.

Aitaverkon värivaihtoehdot

Pinnoitamme itse PVC-lankamme mahdollistaen monipuoliset värivaihtoehdot. Aidan vakioväreinä ovat tummanvihreä (RAL6005 ) tai tumman harmaa (RAL7016), vaalean harmaa (RAL7023). Muita värejä on mahdollista saada tilauksesta.