Dog enclosures
Koiratarhat

Koiratarhat

Kun suunnittelee koirille sopivan kokoista ulkotarhaa, tulee ottaa huomioon koiran koko ja rotu, tarhan sijainti sekä tuleeko koiratarha vakituiseen vai väliaikaiseen käyttöön. Valmistamistamme Aslak-koiratarhojen valikoimista voit valita vakiokokoisia tarhoja tai suunnitella itse kohteeseesi parhaiten sopivan koiratarhan valmiista koiratarhaelementeistä tai koiratarhaverkosta, jota valmistamme rullatavarana. Kaikki koiratarhaverkot ja tarhaelementtien osat valmistamme kuumasinkitystä teräslangasta, jotta koiratarhat kestävät vuosien ajan vaihtelevia sääoloja eivätkä ruostu. Jämäkkärakenteinen Aslak-koiratarha on pitkäikäinen hankinta.

Pyydä tarjous

Koiran karkaamisen estäminen

Koirien turvallisuus on tärkeä asia ja siksi olemme pyrkineet kiinnittämään siihen huomiota omalta osaltamme. Koiratarhan ovi avautuu vain sisäänpäin ja siinä on helppokäyttöinen salpalukitus, jonka pystyy lukitsemaan myös tarhan sisäpuolelta. Ovielementissä on kynnys sen vuoksi, että sekin osaltaan estää koiraa karkaamasta ovea avatessa. Koiratarhaan on myös saatavana yläosaan kiinnitettäviä sisäänpäin taittuvia ylikiipeämissuojia sekä kaivuuesteverkkoja.

Tarhaelementtien verkon mittatietoja

Valmistamme koiratarhaelementteja kooltaan l=1500mm/h=1800mm, l=2025mm/h=2000mm sekä l=3000mm/h=2000mm. Elementtejä voi tarvittaessa lyhentää minkä mittaiseksi tahansa. Koiratarhaelementit on tehty jämäkästä 4mm vahvuisesta langasta ja vahvikepokkausten lankavahvuus on 5mm ja 6mm. Silmäkoko 1,8m korkeiden elementin alaosassa on 75 x 125mm ja elementin yläosassa 75 x 250mm. 2m korkeat elementit ovat aina silmäkoolla 75x200. Koiratarhaelementit on kuumasinkitty kastamalla, joka takaa niiden hyvän korroosiokeston.

Räätälöity koiratarha elementeistä

Kotiemme pihat ovat eri kokoisia ja muotoisia, siksi joissakin tapauksissa ainoa ja paras vaihtoehto on tehdä koirille ulkotarha omaan pihaan sopivaksi räätälöitynä joko irtoelementeistä tai koiratarhaverkosta.
Autamme sinua sopivimman vaihtoehdon löytämisessä.

Pyydä tarjous

Koiraverkon mittatiedot

Rullatavarana myytävä koiraverkko on 2m korkeaa ja yhdessä rullassa on yhteensä 20m verkkoa. Verkon silmäkoko on 75x100mm korkeuteen 750mm asti ja yläosassa verkon silmäkoko on 100x150mm. Verkko on hitsattu 2,5mm vahvuisesta kuumasinkitystä teräslangasta ja soveltuu parhaiten esim. juoksutarhaksi. Myös vahvaa 3,0mm langasta hitsattua kennelverkkoa löytyy 20m rullissa, joka soveltuu hyvin koiratarhaksi. 

Pyydä tarjous