Turnstile gate
Pyöröportti toimii kulkuporttina panssariverkolla aidatulle työmaa-alueelle.

Pyöröportit

Vaatimukset turvallisuuden ja kulunvalvonnan suhteen useilla työpaikoilla ovat tiukentuneet. Voimmekin suositella pyöröporttia käytettäväksi silloin, kun on tarve rajoittaa ja valvoa henkilöliikennettä. Pyöröportti sallii kerrallaan vain yhden henkilön kulkemisen portin läpi molempiin suuntiin, ja kun porttiin yhdistetään sähköinen kulunvalvonta, esimerkiksi henkilökortinlukijan muodossa, on tuloksena erittäin tehokas henkilöliikenteen kulunhallintajärjestelmä myös työmaille, joissa ei ole mahdollisuutta vartiointiin ja kulunvalvonnan seurantaan. Pyöröportin avulla voidaan säädellä myös katsojien, asiakkaiden tai vierailijoiden kulkua.

Pyydä tarjous

Pyöröportin mitat ja tekniset tiedot

Valmistamme itse kaikki pyöröportit, minkä vuoksi pystymme huomioimaan asiakkaan toiveita pyöröporttien suhteen ja tarvittaessa tekemään asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja koon, ulkonäön ja varusteluiden suhteen. Pyöröporttien luja ja tukeva runko tehdään kuumasinkitystä teräksestä. Pinnan perusväri on siis kuumasinkityn teräksen väri, mutta pyöröportit on mahdollista saada myös pulverimaalattuna RAL- väreissä. Pyöröporttien harjakorkeus on 220 cm ja kulkuaukon leveys 80cm

Kulunvalvonta

Useimmiten pyöröportteihin asennetaan jonkin asteinen sähköinen kulunvalvonta, mutta portteja saa myös ihan mekaanisena versiona. Lisäksi pyöröportteihin on mahdollista asentaa valaistus käyttämisen helpottamiseksi pimeällä. Kaikki pyöröporteissa käytetty sähkötekniikka koteloidaan ja suojataan säältä kattorakenteiden sisälle.

Kiinteä tai väliaikainen pyöröportti

Pyöröportit toimitetaan käyttö- ja asennusvalmiina pakettina. Kiinteästi asennettavat pyöröportit pystytetään valettavan betonilaatan päälle, jossa on myös lämmitys. Tällöin pyöröportin alusta pysyy talvellakin sulana eikä ole liukas ja vaarallinen. Pyöröportti on mahdollista asentaa myös väliaikaisiin kohteisiin, kuten rakennustyömaille tai tapahtumiin, jolloin toimitamme pyöröportin jalustallisena versiona.