Pipe railings
Kaksijohteinen alumiinikaide suojaamassa juoksuradan kaarteessa.

Kaiteet

Valmistamme ja asennamme moduulirakenteisia, sinkitystä teräksestä valmistettuja kaiteita, joiden käyttökohteita ovat muun muassa urheilukentät, istutusalueiden suojaus, kevyenliikenteen väylät ja hoitotasot. Valmistamme ja asennamme kaiteet ja käsijohteet räätälöidysti asiakkaidemme toivomustenne mukaan.

Pyydä tarjous

Kaiteen tyypit ja mitat

Valmistamiemme kaiteiden kaide- tyypit ovat U40, U40/2 ja U50, U50/2. Kaideputki on siis halkaisijaltaan joko 40 mm tai 50 mm ja materiaaliltaan sinkittyä terästä. Kaidetyyppi U40 soveltuu erityisesti mataliin ja kaiteen muotoutuvuutta vaativiin kohteisiin.

Johteet

Useimmat valmistamistamme kaiteista ovat joko yksi- tai kaksijohteisia. Ylempi johteista on käsijohde ja toinen välijohde. Kaiteeseen voidaan lisätä myös vielä jalkalista tai vaikka verkkotäyte. Kaiteiden korkeus ja välijohteiden määrä valitaan käyttökohteen mukaan.

Kaiteen asennus

Kaiteen tolpat kiinnitetään maahan betonivaluilla tai pulttikiinnityksellä betoniin noin 2-2,5 metrin välein. Moduulirakenteiset kaiteet on nopea asentaa ja ne kestävät hyvin vaihtelevia sääoloja. Kaiteet ovat huoltovapaita.