Sport field supplies
Liikuntapaikka tarvikkeetLiikuntapaikka tarvikkeetLiikuntapaikka tarvikkeetLiikuntapaikka tarvikkeetLiikuntapaikka tarvikkeet

Tarvikkeet liikuntapaikoille

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös monenlaiset ulkoliikuntapaikoilla käytettävät tuotteet kuten erilaiset päätyverkot, tuuliverkot, lentopallo- ja beach volley verkot, tennisverkot sekä koripallokorit ja -telineet sisä- ja ulkokäyttöön. Lisäksi meiltä saat lentopallossa ja tenniksessä käytettäviä tuomarintuoleja. Suunnittelemme mielellämme toimivan liikuntapaikkakokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Tausta- ja suojaverkot

Toimitamme erikokoisia tausta- ja suojaverkkoja niin jalkapalloon kuin muihinkin palloilulajeihin sisä- ja ulkokäyttöön. Maalien taakse tarkoitettuja ja sääolosuhteitakin kestäviä palloverkkoja on saatavilla vihrenä ja mustana. Tausta- ja suojaverkkojen tarkoitus on estää palloja karkaamasta kentältä. Verkkojen koko räätälöidään jokaiseen kohteeseen erikseen.

Pyydä tarjous

Koripallokorit ja -telineet

Valmistamme koripallokorit, jotka kestävät kovempaakin käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Sisältää koripallokorin taustalevyn, korin ja verkon joko nylonnarusta tai metalliketjusta tehtynä. Koripallokori voidaan kiinnittää joko seinään tai erilliseen jalustaan. Suunnittelemme myös kokonaisuuksia, jossa koripallotelineen yhteyteen voidaan tehdä aitaelementeistä tausta-aitaa tai vaikka aitaus koko kentän ympärille.

Pyydä tarjous

Tennisverkkoja, miniareenoita...

Valmistamme ja asennamme myös kokonaisia urheiluareenoita ja pelikenttiä eri urheilulajeja varten. Meiltä saat myös lentopallo- ja beach volley verkkoja sekä tukevalla jalustalla varustettuja vapaasti seisovia tennisverkkoja sisä- ja ulkokäyttöön. Itsestään seisovat tennisverkot ovat erinomainen vaihtoehto silloin kun ei ole mahdollista asentaa kiinteitä tennistolppia.

Pyydä tarjous